Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö on suunniteltu tiedottamaan asiakkaille ja tämän verkkosivuston kävijöille (‘sinä’) siitä, miten heidän henkilötietojaan kerätään, käytetään, tallennetaan tai muuten käsitellään tällä verkkosivustolla selaillessa.

Sivuston (‘me’, ’meille’, ‘meidän’) omistaja on:

Keräämiemme henkilötietojen tyypit

Vieraillessasi verkkosivustollamme, voimme käsitellä kahden tyyppisiä erilaisia tietojasi, jotka on esitelty seuraavaksi:

  • Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, kuten sähköpostiosoitteesi ja nimesi (kun käytät “ota yhteyttä” -lomaketta verkkosivustollamme ja lähetät sinulle uutiskirjeitä suostumuksellasi).
  • Sähköiset tunnistetietosi ja tiedot vuorovaikutuksesta kumppanisivustojemme kanssa. Sähköiset tunnistetiedot sisältävät verkkosivustollemme pääsyn ajankohdan ja päivämäärän, IP-osoitteesi ja selaimesi, jota käytit verkkosivustollemme päästäksesi, käyttämäsi käyttöjärjestelmän, yksilölliset laitetunnisteet ja tiedot matkapuhelinverkostasi.
  • Tiedot tottumuksistasi, kuten muun muassa vuorovaikutuksestasi kumppaneidemme verkkosivustojen kanssa (jos olet käynyt millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla, jos olet rekisteröitynyt millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla tai jos olet osallistunut pelitoimintoihin käydessäsi millä tahansa kumppanimme verkkosivustolla). Tällaisia ​​tietoja käsitellään kootulla tasolla, eikä niitä voida yhdistää henkilöllisyytesi kanssa.

Edellä mainittujen tietojen käsittelyyn käytämme evästeitä ja vastaavia tekniikoita. Tämä mahdollistaa sivuston toimintojen parantamisen, tuotteidemme mainostamisen ja sisällön toimittamisen kolmansilta osapuolilta. Lisätietoja evästeistä, joita käytämme sivustollamme, voit löytää evästekäytännöstämme.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta ja tarkoitukset

Henkilötietojesi käsittelyn oikeutettu etu on se, että sen avulla parannamme tuotteidemme tehokkuutta ja palveluita yleisesti ottaen. Tämän tyyppisiä tietoja käytetään mittaamaan sivustollamme toteutettujen mainoskampanjoiden nykyistä tehokkuutta. Lisäksi verkkosivustollamme vierailun aikana kerättyä tietoa käytetään myös yleisen käyttökokemuksen parantamiseen, verkkosivustomme sisällön kehittämiseen ja parantamiseen, verkkosivuston toiminnallisuuden suojaamiseen ja ylläpitoon sekä mahdollisten uhkien estämiseen.

Tiedot sähköpostiosoitteestasi ja nimestämme, jotka meidän on käsiteltävä voidaksemme kommunikoida kanssasi muutoksista palveluihimme liittyen ja lähettää sinulle uutiskirjeitä suostumuksellasi.

Käytämme IP-osoitteesi tietoja lähinnä analyyttisistä syistä, esimerkiksi laskeaksesi kuinka monta kävijää tietyistä maista / alueilta vierailee verkkosivustollamme. Jotta voimme näyttää sinulle asiaankuuluvan sisällön, meidän on myös määritettävä laitteen arvioitu sijainti (esim. Tällä tavalla tarjoamme sinulle sisältöä käyttämälläsi kielellä).

Tilastollista tarkoitusta varten voimme käsitellä tietoja kumppanisivustoillamme tehdystä toiminnastasi, mikä on tärkeää tulojemme laskemisen laillisen tarkoituksen kannalta. Tällaiset tiedot sinusta ryhmitellään muiden vastaavien tietojen kanssa, jotta voimme luoda tilastoja palvelumme käytöstä.

GDPR:n mukaiset oikeutesi

  • Pääsy tietoihin, tietojen päivitys tai tietojen poistaminen, joita meillä on: Voit tarvittaessa pyytää tarkistamaan tietosi, tai päivittää tai poistaa hallitsemiasi henkilötietoja
  • Oikeus vastustaa: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • Rajoitusoikeus: Sinulla on oikeus pyytää, että kiellämme tai rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada kopio tiedoistamme strukturoidussa, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytetyssä muodossa
  • Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa kaikissa asioissa, joissa luotamme tai vaadimme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyssä

Jos haluat lisätietoja näistä oikeuksista tai jos haluat lähettää meille oikeuksiasi koskevan pyynnön, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa:

Voit myös ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K.

Rekisteröity henkilö ja rekisterinpitäjä

Tällä verkkosivustolla mahdollisesti käytettyjen henkilötietojen käsittely koskee sinua ja henkilötietojasi. Siksi olet rekisteröidyn asemassa asiaankuuluvan EU:n tietosuojalain, eli tarkemmin yleisen tietosuoja-asetuksen (’GDPR’) nojalla. Rekisteröitynä sinulla on oikeus käyttää oikeuksia, jotka taataan GDPR:ssä. Selitämme tästä lisää olevassa osiossa.

Meitä pidetään GDPR:n määritelmän mukaisina rekisterinpitäjinä. Rekisterinpitäjänä oleminen velvoittaa suojaamaan tietosi mahdollisimman varovasti ja asiaankuuluvien tietosuojalakien mukaisesti.

Tiedon suojelu

On erittäin tärkeää, että pidämme tietosi turvassa, ja olemme sitoutuneet siihen tiukasti. Sovellamme asianmukaisia ​​teknisiä ja yrityksellisiä toimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojesi suojaamisen vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta katoamiselta, varkaudelta, muuttamiselta, luvattomalta paljastamiselta, pääsyltä tai käytöltä, ja kaikilta muilta laittomilta käsittelymuodoilta.

Toinen asia, jota käytämme tietojesi suojaamiseen, on pääsynvalvonta. Ainoastaan valtuutetulla ja koulutetulla henkilökunnalla on pääsy tallennettuihin henkilötietoihin, jotka ovat tarpeen heidän työnsä suorittamiseksi.

Kolmannen osapuolen vastaanottajat

On mahdollista, että tietosi jaetaan yhteisöille, jotka auttavat meitä parantamaan ja kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme (esim. markkinointi, mainonta, analytiikka, kehitys, tietoturva). Siksi voi olla tarpeen, että he käsittelevät henkilötietojasi tehtävien suorittamiseksi puolestamme. Kuten kolmannet osapuolet on määritelty GDPR:ssä, niitä on pidettävä tietojenkäsittelijöinä. Tietojenkäsittelijät osallistuvat tiedon käsittelyyn asiaankuuluvien tietosuojasopimusten perusteella, jotka on luotu varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvassa.

On myös mahdollista, että voimme jakaa henkilötietojasi viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa, jos sitä vaaditaan, tai meitä muuten laillisesti velvoitetaan tekemään niin.

Tietojesi siirtäminen Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle

Kuten edellisessä osassa mainittiin, jos siirrämme henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, varmistamme, että tietosuoja on riittävän korkealla sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

Maat ja vastaanottajat, joille henkilötietojasi voidaan siirtää, ovat:

  • Valtio, jolla katsotaan olevan riittävä tietosuoja Euroopan komission hyväksymällä tavalla. Täältä saat lisätietoja valtioista, joilla on riittävä suojaustaso.
  • Vastaanottaja maassa, jolla ei ole riittävää tietosuojatasoa Euroopan komission mukaan. Tässä tapauksessa käytämme sopimuksia, jotka edellyttävät vastaanottajan suojaavan henkilötietojasi samojen standardien mukaisesti kuin se olisi ETA-alueella, ja panemme täytäntöön GDPR:n edellyttämät asianmukaiset suojatoimenpiteet henkilötietojesi käsittelyssä.

Tietosuojakäytännön muutokset

On mahdollista, että tätä ilmoitusta muokataan tai päivitetään tulevaisuudessa. Päivitys voi sisältää välttämättömiä tai pieniä muutoksia. Tärkeät muutokset voivat vaikuttaa oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi henkilötietojesi käsittelyssä (esim. jos kehitämme uuden käsittelytarkoituksen ja asennamme uuden palvelun verkkosivustollemme). Toisaalta pieniä muutoksia voi tapahtua, kun joudumme tekemään kieliopillisia korjauksia tai kielellisiä muutoksia, mutta niillä ei ole vaikutusta henkilötietojesi käsittelyyn liittyviin oikeuksiisi ja velvollisuuksiisi. Jos välttämättömiä muutoksia tapahtuu, sinulle ilmoitetaan asiasta etukäteen asianmukaisesti, jotta voit käyttää aikaa muutosten tarkistamiseen ennen päivitysten täytäntöönpanoa.